Vi kan være med til at gøre din polterabend til en drøm med fede aktiviteter

Er du på jagt efter den perfekte måde at fejre din sidste dag som single, der skal være lidt mere aktiv? Lad Teambattle være en del af dit drømme polterabend med fede teambuilding-aktiviteter – om du er brud eller brudgom! Vi sørger for at være med til at skabe et uforglemmeligt event, der vil blive husket af alle. Læs videre for at få et indblik i, hvad Teambattle kan tilbyde dig og dine venner.

Hvorfor vælge Teambattle – Din guide til den ultimative polterabend?

TeamBattle tilbyder et bredt udvalg af spændende aktiviteter, så der er noget for enhver smag. Vi sørger for, at vores aktiviteter bliver planlagt og afviklet professionelt, så du og dine gæster kan nye aktiviteten/aktiviteterne uden bekymringer. Vores team er dedikeret til at være med til at gøre din polterabend så mindeværdig som muligt.

 

Bliv inspireret til aktiviteter til din polterabend

Vi har sørget for at sammensætte en bred vifte af aktiviteter til polterabend, der inkluderer teambuilding-øvelser, kreative udfordringer og meget mere. Vi har sørget for, at hver aktivitet er designet til at fremme teamwork, samtidig med at det garanterer en masse sjov.

Vi har mange muligheder for at du får den sjoveste dag sammen med dine venner. Nedenfor har vi forslag til aktiviteter, som I kan tage udgangspunkt i:

Forslag til fede aktiviteter:

  • Team Lazer – Prøv Lerdue Skydning med lazere. Her får I mulighed at lege en jæger i rummet, der skal “nakke” en due i luften med lasergeværer 
  • Team Robin – Slip din indre Robin Hood løs, og se hvem der rammer plet på målskiverne. Udfordringen kan også laves om til en gang bueskydning med fluorescerende pile, med UV lys og belyste skiver. På den måde kan der også skydes om aftenen eller på de mørke eftermiddage
  • Team Segway – Få op til 5 hold på samme tid til at dyste mod hinanden på en forhindringsbane, hvor flere opgaver skal klares. Alt dette skal gøres imens, der kørers om kap på segways
  • Team Box – Du har måske hørt om eller prøvet “Escape rooms”, hvor det går ud på at slippe ud af et eller flere rum. Hos TeamBattle har vi valgt at tænke ud af boksen, hvor udfordringen i stedet for går ud på at være det første hold inden i boksen. Her medfølger der så en masse udfordringer, der skal løses undervejs, for at I kan komme ind.

Bliv inspireret til aktiviteter til din polterabend

1. Hvordan booker jeg en eller flere aktiviteter til mit polterabend med Teambattle?

For at booke dit event med Teambattle, skal du blot kontakte os med dine ønsker og præferencer.

2. Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke mine aktiviteter til mit polterabend?

For at være sikker på, at vi kan nå at have det hele til rådighed, anbefaler vi, at du kontakter os mindst en måned i forvejen. Jo før du booker, desto bedre er chancerne for at du kan få dine ønskede aktiviteter og datoer.

3. Hvad koster aktiviteterne hos Teambattle?

Prisen for Teambattle’s aktiviteter afhænger af flere faktorer, såsom antallet af deltagere, valgte aktiviteter og eventets varighed. Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

4. Er der nogen begrænsninger på, hvem der kan deltage i en Teambattle aktivitet?

Vores mål er at inkludere alle og skabe en sjov og mindeværdig oplevelse. Vi tager højde for deltagernes alder, fysiske form og eventuelle særlige behov, når vi planlægger aktiviteterne. Kontakt os, hvis du har specifikke bekymringer eller ønsker, så vi kan tilpasse eventet efter jeres behov.

en_USEnglish