Team Challenge

Beat-The-Box-Battle
Analog teamudfordring - med moderne teknologi

Alle hold har forskellige styrker. Bring dem alle i spil, i en hæsblæsende jagt på løsningerne, på vores kreative, musikske, inspirerende og underholdende udfordringer.

På mindre end 2 timer skal hvert hold igennem op til 60 virtuelle og 20 fysiske udfordringer, ved først finde bokse i en bestemt rækkefølge, åbne dem en efter en og løse udfordringen som et hold.

Op til 20 opgaver af meget forskellig karakter er udfordringen – alle kan se alle undervejs, og løser forskellige opgaver samtidigt.

Hver udfordring skal gennemføres inden for 3-6 minutter.

Udfordringerne i kassen er en blanding af underholdende fysiske mål, logiske gåder samt musikalske og visuelle udfordringer. Tilføj dertil et sæt interne FunFacts, hvis du er klar til det.

Holdet skal optimere deres samarbejde og prioritere opgaverne bedst muligt for at samle flest mulige point for at vinde konkurrencen. Og presset er på, fordi forkerte svar er lig med minuspoint.

TeamChallenge er perfekt som en aktiv praktisk, social og pædagogisk aktivitet på engelsk (eller dansk), med indbygget bevægelse, i dit eget tempo.

Antal: Fra 4-100 personer fordelt på hold på 4-5 personer.

Tid: 60-150 min

Forudsætninger: Ingen – alle kan deltage

Indendørs: Ja – vi kan tilpasse det

Udendørs: Ja

Sikkerhed: Aktiviteten er helt sikker.

Strøm: Nej

Pris: fra 3.500 DKK

Team Challenge