Vi hjælper dig med at planlægge en sjov herretur med fede aktiviteter

En herretur er en fantastisk mulighed for at styrke venskaberne, og er med til at skabe minder for livet. En god tur behøver nødvendigvis ikke at indeholde alkohol for stadig at være en god drengerøvstur. TeamBattle kan hjælpe jer med at få en dag fyldt med sjove aktiviteter, gode grin og unikke oplevelser. Dog kan det være udfordrende at få planlagt det, når det kommer til at finde de rette aktiviteter, der vil imødekomme alle deltagerne. Her kommer vi med inspiration til fede aktiviteter, der passer både som en del af f.eks. en polterabend eller sjov dag med vennerne. 

Her er nogle idéer til sjove aktiviteter til en herretur:

  • Prøv en gang Lerdueskydning med lasere med aktiviteten Team Lazer, som kan arrangeres både indendørs og udendørs. Det kan gøres både om dagen og om natten, takket vær vores lasersystem.
  • Bliv udstyret med en digital gaming platform, hvor med aktiviteten Team Track skaber et løb med opgaver, der er en blanding af trivia, opgaver, visuelle løsninger og egne opgaver.
  • Tag kampen op, og dyst mod hinanden med vores Team Segway-aktivitet. Her vil I blive sluppet fri på en forhindringsbane, imens I kører på segways, hvor forskellige slags opgaver skal løses før, at I kan komme i mål.
  • Oplev et alternativ til de nye “Rooms” med vores Team Box-udfordring. I stedet for at det går ud på at slippe ud af et givent rum/lokale, skal I kæmpe om at være først til at komme ind i boksen.
  • Bliv udfordret i en gang bueskydning, og leg Robin Hood med Team Robin, hvor vi kan opstille både indenfor eller udenfor. Vi kan også kombinere med fluorescerende pile samt UV lys og belyste skiver, så der skydes om aftenen eller de mørke eftermiddage.
  • Prøv vores nye aktivitet Team Control, hvor I bliver udfordret inden for teknik og fjernstyrede dimser. I starter med at skulle kører med OffRoad RC-biler i teams på en bane. Derefter skal I konstruere droner i LEGO, der efterfølgende skal bruges til at klare flere opgaver og udfordringer.

Typiske FAQs til, hvordan man får en god herretur:

Hvad er den bedste tid på året at tage på en herretur, så man får det meste ud af oplevelsen? 

Hos TeamBattle har vi sørget for, at de fleste kan klares både indendørs og udendørs. Vi sørger for udstyret, og har tilpasset flere af delene, så de kan udføres i forskelligt miljø. Selvom nogle af aktiviteterne er mere velegnede til, når det er lidt lunere og lysere, så kan de klares året rundt. Vi sørger for at tilpasse det efter tid og sted.

Hvordan finder vi de bedste aktiviteter til vores herretur?

Start med at finde ud af, hvad jeres deltagere kan, og har mod på at give sig i kast med. Derefter tager I kontakt til os, så vil vi med glæde hjælpe jer med at finde det rette for jer.

Er der noget, som vi skal tage med på vores herretur?

Når I bestiller en eller flere aktiviteter hos os, informere vi jer om, hvad I selv skal sørge for, både i forhold til påklædning, men også forplejning. Vi sørger for at pakke alt udstyret med. For os her hos Teambattle, så er en god drengerøvstur afhængig af, at der er en masse af sjove aktiviteter. Det skal være en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med vennerne og skabe minder for livet. Vi har samlet en masse muligheder for aktiviteter, så det er vigtigste for jer er, at I planlægger det i god tid, og tage hensyn til alles præferencer. Hiv derefter fat i os, så I kan få mest muligt ud af jeres tur. Husk at nyde tiden sammen og have det sjovt!

Derudover har vi også flere blogindlæg, hvor du kan finde inspiration til f.eks. flere teambuilding aktiviteter eller dit næste firmaarrangement.

da_DKDansk