Få idéer til dit næste firmaarrangement sammen med TeamBattle

TeamBattle tilbyder unikke og sjove aktiviteter, der passer til alle firmaarrangementer. Sammen med TeamBattle finder vi den rette aktivitet, der har formålet at teste deltagernes løsnings- og samarbejdsevner, hvor de f.eks. skal løse en række forskellige opgaver.

Med TeamBattle får I en sjov og underholdende måde at bringe dine medarbejdere sammen på, samtidig med at de får mulighed for at konkurrere med hinanden, og vise deres evner overfor hinanden. Vi har kontorer i hele landet, så vi kan hjælpe dig med at arrangere dit næste firmaarrangement både i københavn eller på resten af sjælland, samt jylland og fyn.

Fordele ved at afholde et firmaarrangement med TeamBattle

Der er mange fordele ved at afholde et firmaarrangement sammen med TeamBattle. For det første får du mulighed for at styrke samarbejdet og kommunikationen mellem dine medarbejderne.

Dette er vigtigt uanset hvor stor virksomhed du sidder i, men det kan især være en fordel i de større, hvor medarbejderne ofte sidder på deres respektive afdelinger, og har en begrænset kontakt, og muligheder for at samarbejde.

For det andet får medarbejderne mulighed for at lære nye færdigheder, og øve deres eksisterende. Dette er især relevant, hvis du ønsker at give dine medarbejdere mulighed for at blive bedre til at samarbejde, kommunikere, løse problemer og tænke kreativt.

Endelig får du mulighed for at skabe en positiv og underholdende oplevelse for dine medarbejdere. Dette kan være med til at øge motivationen og trivslen hos dine medarbejdere, hvilket i sidste ende kan føre til en øget produktivitet og arbejdsglæde.

  Kreative udfordringer:

  • Team Construct ”The Pipe” – Her får deltagerne mulighed for at lære en masse, samtidig med at de skal samarbejde, koordinere og skabe et fælles overblik. Alle kommer til at bidrager til at konstruere et tårn, der skal bære en ”boldbane”.
  • Team Box – TeamBattle’s svar på de nye ”Rooms-challenges”, hvor udfordringen handler om at slippe ud af et rum. Vi har i stedet for valgt gøre det på en anden måde, hvor opgaven ligger i, at deltagerne i stedet for skal kæmpe om være dem, der komme først ind i “Boksen”.
  • Team Construct ”The Pipe” – Her får deltagerne mulighed for at lære en masse, samtidig med at de skal samarbejde, koordinere og skabe et fælles overblik. Alle kommer til at bidrager til at konstruere et tårn, der skal bære en ”boldbane”.

   

  De mere fysiske udfordringer:

  • Team Segway – Op til 5 teams skal på samme tid dyste mod hinanden på en forhindringsbane, imens de kører på segways, hvor forskellige slags opgaver skal løses.
  • Team Race – Udfordringen starter med, at der skal køres et alternativt RC Offroad Car Race med fede biler i 1:18 størrelsesforhold. Der kommer til at være kørerskifte og udfordringer undervejs.

  Vi står klar til både sommerfesten, julefrokosten og andre firmafester

  Hvis du er i gang med at planlægge en firmabegivenhed, såsom en julefrokost, en firmaudflugt eller lignende, kan du finde mange gode forslag til sådanne i samarbejde med TeamBattle. Vi tilbyder alt fra segway-ture og forhindringsbaner til en god julefrokost til lerdueskydning med laser.

  Udvalget tilbyder idéer til en firmafest eller arrangement i hele landet, så du kan sagtens få det arrangeret på sjælland, fyn og jylland. Vi tilbyder også aktiviteter, der kan holdes både indendørs og udendørs.

  Vi tilbyder noget for enhver smag, og om det skal være udendørs eller indendørs afhænger selvfølgelig af, hvilken type mennesker, der er i virksomheden. Det afhænger også ofte af, hvad I forventer at få ud af jeres firmaudflugt eller firmafest.

  TeamBattle’s ønske er, at dine medarbejdere får en rigtig god julefrokost, sommerfest eller firmafest, hvad enten det skal være højt på aktivitetsniveau, stille og roligt, hyggeligt, sjovt eller en god blanding af det hele.

  Det er vigtigt at huske, at jeres næste firmaarrangement ikke nødvendigvis skal være det samme som det plejer. Mulighederne er mange, og TeamBattle står klar til at skabe en rigtig god stemning med vores forskellige aktiviteter.

  Derudover har vi også flere blogindlæg, hvor du kan finde inspiration til f.eks. flere teambuilding aktiviteter eller din næste herretur.

  Book dit næste firmaarrangement med TeamBattle

  Er du blevet overbevist om, at TeamBattle passer perfekt til at hjælpe dig med at holde dit næste firmaarrangement? Så tøv ikke med at tage kontakt til os, og book en fed oplevelse med TeamBattle!

  da_DKDansk